English Italiano Deutsch Български

Дограма KÖMMERLING - Система 76

Перфектност в детайлите:

✔️ Завинтване на обкова през повече PVC стени при пантите  
✔️ Подобрена 5-камерна технология
✔️ Кухи крачета на касата–стабилност и топлоизолация
✔️ Скосени вътрешни стени, по-добра изолация чрез допълнителна „псевдо“-камера, както и висока статика благодарение на опората в ъглите
✔️ Подобрени уплътняване и топлоизолация чрез уплътнителя във фалца за стъклопакета
✔️ 2 различни възможности за отводняване
✔️ Модерна визия CLASSIC

Свобода в избора на цветове
✔️ Новата профилна система 76 мм може да бъде поръчана в широка цветова палитра. Имате огромен избор от 88 варианта за цветове и декори.

Топлоизолация: В сферата на стандартния прозорец за нови сгради и при саниране Система 76 отговаря на най-високите изисквания за топлоизолация, които по правило се достигат само при по-големи дълбочини на вграждане. Във варианта с две уплътнения системата вече достига отличния коефициент на топлопреминаване Uf = 1,1 W/(m²K), а при варианта със средно уплътнение дори още по-добрата стойност Uf = 1,0 W/(m²K). Други предимства на системата са тесни профили за големи стъклени повърхности, соларни ефекти и възможности за използване на най- модерни функционални стъклопакети с цел оптимизиране на шумозащитата.

Многостранност: Новата система обхваща над 50 профилни геометрии и аксесоари. Освен това са на разположение многобройни „Upgrade“ технологии за реализиране на специални изисквания по отношение на дизайна, статиката и изолацията. Заедно със система 88, това са едни от най-многостранните стандартни системи в бранша.

“AluClip Zero”: иновативна алуминиева капачка за система 76

“AluClip Zero” е дизайнерски вариант, който е уникален на пазара. В сферата на прозорците могат да се доставят три различни вида капачки: с оптика изцяло в една повърхност, с оптика на цяло стъкло, както и вариант с класическа оптика дърво - алуминий и аналогична стъклена повърхност като при неотваряеми елементи. Специално разработеният вариант за входна врата е с оптика изцяло в една повърхност и дава възможност за «плаващо» закрепване на пълнежа. Така се изключват изкривявания при термично натоварване. При този продукт също много се държи на съвместимостта: могат да се използват всички съществени компоненти от система 76 мм.

Експлоатационни показатели

Водонепропускливост:

клас 9А

Устойчивост на вятър:

клас С5/В5

Относителна въздухонепроницаемост на фугите:

клас 4

Претеглен индекс на изолация от  въздушен шум:

до Rw (C;Ctr)=47db

Коефициент на топлопреминаване:

до  Uf=1.1 W/(m2.K)

Web Systems