PVC дограма KÖMMERLING

Премиум прозорци с немска прецизност във всеки детайл

Зад KöMMERLING стои близо 40-годишна история. Това са 40 години развойна дейност. Цели институти работят, за да изучат и подберат нови материали и да създадат продукт с най-високо качество. Обмислен и подложен на изпитания е и най-малкият детайл. Всяко уплътнение или винтче е точно на мястото си, за да даде най-добър резултат. А детайлите са важни, защото имат отношение и влияят на цялостното качество.

Това е причината немската дограма да дава много добри резултати по всички показатели на изпитване.

Най-важен за потребителите е показателят топлоизолация. KöMMERLING е с близо 10% по-добри топлоизолационни качества от българската дограма, например.

Друг важен показател е водонепропускливостта и устойчивостта на вятър. И тук резултатите на KöMMERLING са по-добри. Това е от голямо значение, защото от този показател зависи дали и колко дограмата ни ще издържа на дъжд и напор на силен вятър. Когато жилището ни е на по-високите етажи тази устойчивост е от изключително значение. Затова е добре да инвестираме в по-качествена дограма, която да ни осигури по-голяма сигурност.

Самата структура (геометрията) на немската дограма е прецизно пресметната и изработена, за да издържа по-голямо натоварване. Освен това от геометрията зависят още отводняването и вентилацията на дограмата.

Уплътненията при немската дограма са от такъв материал, при който почти няма съществена разлика между зимата и лятото. Знаете, че през зимата от ниските температури повечето уплътнения стават по-твърди и съответно прозорците се затварят по-трудно. При немските системи е използван такъв материал, който не се влияе от температурните разлики.

Агенция дограми и фасади притежава сертификати и референции, издадени от немския концерт Профайн груп, който ни разрешава да произвеждаме дограмата KöMMERLING . За да получи правото да произвежда немска дограма всяка фирма минава през щателно проучване и оценка.

Освен това Профайн груп осигурява на фирмите, заслужили тяхното доверие, и техническа помощ. При по-особени случаи ние получаваме от тях помощ и техническа обосновка при решението какъв точно профил да изберем в дадена ситуация. Немските специалисти проучват региона, какви са климатичните особености, изискванията към самия прозорец и дават точно предписание каква дограма е най-добре да се постави в този случай.